top of page

ПОВЕЧЕ ЗА БАЛС

БАЛС е организация с нестопанска цел в обществена полза, за подпомагане на деца и техните родители в борбата с деформациите на гръбначния стълб - сколиоза и кифоза.

Тежката сколиоза влияе върху качеството на живот, оказва натиск върху сърцето, намалява капацитета на белите дробове и ограничава физическата активност. За щастие, чрез ранното откриване и напредъка на лечението може да се предотвратят най-лошите ефекти на сколиозата.

Ние участваме във всички аспекти на подкрепата за сколиоза, независимо дали проблемът е ранното откриване чрез скринингови програми, методи за лечение и грижа за пациента. Нашият фокус е върху насърчаването на обществената осведоменост, предоставянето на надеждна информация, насърчаването на текущи изследвания в тази област и обучението на общността за проблема сколиоза.

Пълната помощ е на разположение от понеделник до петък, от 10:00 до 16:30, предоставяйки отговори на ваши запитвания, чрез нашите телефони: +359 2 423 94 98; +359 885 376 263 или на ел. поща на организацията: bast.org.bg@gmail.com.

Ние като асоциация осигуряваме цялостно образование и подкрепа за пациенти и здравни специалисти чрез видеоклипове, книги, брошури, конференции и постурални скринингови обучения.

bottom of page