пн, 01.06 | BATS-BG.com

ЮНИ МЕСЕЦ НА СКОЛИОЗА.

BATS Ви приканва да разгледате този уебсайти да се включите в проекта -Месеца на осведомеността за сколиоза. Призиваваме Ви да бъдете информирани и Ви призоваваме да се присъедините към нас в тази важна дейност.
Registration is Closed
ЮНИ МЕСЕЦ НА СКОЛИОЗА.

Час и място

01.06.2020 г., 19:00 ч.
BATS-BG.com

За събитието

BATS  Ви приканва да разгледате този уебсайти да се включите в  проекта -Месеца на осведомеността за сколиоза. Призиваваме Ви да бъдете информирани и Ви призоваваме да се присъедините към нас в тази важна дейност.Ние Ви предоставямематериали полезни както за пациенти , така и за специалисти, които са заинтересовани от интересуват от информация относно заболяването сколиозата.

„Месец на осведомеността“ през месец юни е център на дългогодишните усилия и важна фокусна точка да поканиме всички желаещи да станат членове на общността на хората заинтересовани от сколиоза, да се съберам в обединена кампания. Каним ви да изпратите логото на вашата институция, организация или бизнес, за да ги публикувамена нашата Стена на поддръжниците

Тази година сме изключително развълнувани и горди от факта че ще отпразнуваме „Месец на осведомеността“ за пръв път в България благодарение на нашите партньори. Благодарим на всички, които споделиха своето време, познания, умения и лични преживявания през годините с нас, за да направят това възможно.

Споделете това събитие