чт, 09.07

|

www.vipplus-mtl.com

Как да носите вашия индивидуален коригиращ корсет.

Има много разновидности на коригиращ корсет за сколиоза. Тази брошура ще Ви информира за начина на поставяне и ползване стъпка по стъпка.

Registration is Closed
See other events
Как да носите вашия индивидуален коригиращ корсет.

Час и място

09.07.2020 г., 00:08 ч. – 4:08 ч.

www.vipplus-mtl.com

За събитието

 Как действа индивидуалният коригиращ корсет.

 VIP BRACE корсет има две основни функции :

  • да спре прогресията на заболяването
  • да създаде максимална корекция на гръбначния стълб.

Вашият ортопед ще прецени какъв да бъде периода на използването на коригиращия корсет.  

Как се носи корсет

1. Носете плътно прилягаща, безшевна тениска под корсета. Това предпазва кожата и помага при потене. Уверете се, че кожата ви е суха, преди да поставите тениската. Поставете тениската така, че да не се прегъва.

2. Поставете VIP BRACE. Корсета е изработен от гъвкава пластмаса така, че лесно се отваря. Разделете краищата на отвора и го поставете свободно около себе си.

3. Позиционирайте корсета. Когато корсета е поставен, легнете и позиционирайте тялото си правилно в него. Издърпайте каишките през катарамите, започвайки отдолу.

4. Сложете VIP BRACE. Корсета е изработен от гъвкава пластмаса така, че да се отваря лесно. Разтворете краищата на корсета и го поставете свободно около себе си.

5. Поставихте го. Когато корсета е поставен около тялото, легнете и позиционирайте тялото си правилно в него. Издърпайте каишките през катарамите, започвайки отдолу на горе.

6. Затегнете каишките. Вашият ортопед е поставил маркировки на каишките, за да знаете до къде да ги затягате. Издърпайте всяка каишка през катарамата, докато достигнете маркировката на каишката.

7. Проверете. Вашият VIP BRACE е изработен по начин по който да застане плътно по тялото Ви. Тъй като е изработен по поръчка, той поставя гръбначния стълб в принудителна максимална корекция. Уверете се, че VIP BRACE е поставен правилно преди да се облечете. 

Облечете се. VIP BRACE се носи под обикновени дрехи. 

По-свободните връхни дрехи са за предпочитане.

Готови сте! Бързо ще свикнете с вашият индивидуален VIP BRACE. 

За да го поддържате чист, избърсвайте го веднъж дневно с памук напоен със спирт. Вашият VIP BRACE индивидуален коригиращ корсет не се нуждае от други специални грижи.

Споделете това събитие